Midwolda 2007

20 JARIGE JUBILEUM KCN GRONINGEN
Zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2007

Hallo allemaal,

Het zit er helaas al weer op ons 20-jarig jubileum weekend.

Wat was het gezellig en druk en oh zo snel weer voorbij…….
Wie zaterdag is geweest heeft misschien in het bakje van de Hoogwerker gezeten en mooie plaatjes geschoten zoals die op de site te zien zijn!!!! Daarnaast werd de rollenbank ook goed bezocht.
Wij waren totaal verrast dat er op zaterdag al zo’n grote opkomst was. Het was zo gezellig!
Leuke muziek, stralende zon, lachende gezichten, wat wil je nog meer. De kinderen in de kleurhoek vermaakten zich prima en niet konden ze alleen weer kleuren, maar waren er ook kleine kevertjes die ze mochten pimpen en houden, alleen hadden de meeste dat niet helemaal door. Terwijl aan het andere eind van het veld het luchtkussen druk werd bezocht, konden de ouders in alle rust van de Jubileumtentoonstelling genieten.

Jammer dat er een paar exemplaren van onze programmaboekjes mee zijn genomen, maar misschien kan de goede vinder ze terugsturen naar ons svp????? Alvast bedankt!!!!!!

Grunnie ons troetel-kever-kind moest het helaas na een paar rondjes racen opgeven met een hartstilstand. Zaterdagavond vol en rond van de BBQ gingen we naar het afdak naast de kantine om van “Sweet 16” te genieten. Ze hadden beloofd een uitgebreid genre te kunnen spelen en dat deden ze, de stemming zat er al snel in, geweldig.
Ondertussen waren er binnen al foto’s van de afgelopen dag te bewonderen op de filmwand. Met de traditionele verloting waren er weer een paar unieke VW prijzen te winnen, gemaakt door ons aller Sieko. Na een paar Knoalwoatertjes gingen Evert en ik naar onze caravan en kwamen we langs een vreemde (Twingo) eend in de bijt die gepimpt was met gloeistaafjes, heel spectaculair en lief, maar ja het werd en wordt toch nooooooit een kever…….


De volgende morgen was het weer vroeg op. Op zondag komen gewoonlijk de meeste bezoekers en alles moest weer tiptop zijn natuurlijk. De tasjes met presentjes en ons schild vonden gretig aftrek, terwijl de kinderen wat graag hun bonnetjes in kwamen leveren bij de suikerspinkraam. De verlotingkraam was weer ingericht met leuke en unieke prijzen (Sieko). Sommige gelukkigen zoals Agnes (helemaal uit Enkhuizen) gingen met goed gevulde tassen of de hoofdprijzen blij weer naar huis. Zaterdag en zondag reed de Buggytram af en aan om de liefhebbers naar het nieuwe Buggyterrein te brengen. Daar was het genieten en zwoegen geblazen en was dat zoals altijd “de place to be”!!!
‘s Middags kwam de jury langs om de auto’s voor het “Pronkjewail” te beoordelen en liep dat zoals gewoonlijk uit de hand en was de prijsuitreiking om 16.30 uur, desondanks hebben diverse mensen glunderend weer een mooie beker in ontvangst kunnen nemen.

Door de fantastische opkomst, het mooie weer, de prima sponsoring van o.a. Camping De Bouwte, Debru hoogwerkers, Delfttechniek, Automat Appingedam, Roelof Naafs, Ubbens Bouwstoffen, Delken Witgoedspec., Hondentrimsalon Tyco, Century Delfzijl, Bouwbedrijf Henckel, Kantor Appingedam. Uit Stadskanaal: Boiten, Hilgen, C1000, Tjeerdsma en 't Repro Grafisch Huys. Maar ook Bakkerij Aalders Musselkanaal, VW Specials Gieten,
Mammoet KTC Kraanverhuur, www.smedeman.nl, en niet te vergeten de organisatie,
is dit jubileum weekend een waar feest geworden!!!!!

Wij kijken er met een warm en voldaan gevoel op terug en zeggen, mensen allemaal bedankt
en graag tot het volgend jaar.


Groetjes van Evert en Aukje Borger

 


facebooktwitter

Camping "De Pannenkoeken-boerderij"
Schoolstraat 120 9543 CN Vlagtwedde


Klik hier voor onze lokatie
te Vlagtwedde

en alles op 1 evenementen terrein

GRATIS TOEGANG DAGBEZOEKERSen alles op 1 evenementen terrein
GRATIS TOEGANG DAGBEZOEKERS

home
logo

ACTIVITEITEN o.a.
* Pronkjewail (Concours 'd Elegance)
* Buggy Broez'n
* Rond/Puzzelrit door het schitterende Groningse landschap
* Onderdelenmarkt. Opgave bij Aike Sterenborg, tel: 0599 61 27 74
* Kinderaktiviteiten: heel veeeel
* Maljoag'n met GRUNNIE de "mafste Kever van Nederland"!!
* Vrijdag avond pannenkoekenbuffet! alleen bij genoeg deelname opgave bij Pannenkoekenboerderij o.v.v. keverclub 0599-287362
* Zaterdag avond Feest avond, met dit jaar als thema
Flower Power

Met natuurlijk ons eigen
homeimage
flyer2012
Klik op flyer voor download

copyricht: Kcn Groningen