Midwolda 2009

Jubileum en afscheid tegelijk

10 jaar zijn we te gast geweest bij Camping De Bouwte. Deze 22e editie van onze regiobijeenkomst zou dan ook de laatste keer zijn in Midwolda en we hebben dan ook zeer waardig afscheid genomen. Dat het een feest moest worden hadden we uiteraard aan gewerkt, maar zo’n feest hadden we niet durven dromen!!!

Ons team is inmiddels zo goed op elkaar afgestemd dat de voorbereidingen en het opbouwen bijna vanzelf gaan.

Vrijdagavond was ook bijna alles klaargezet en konden we relaxen in de kantine met heerlijk muziek van Emmy & the Bluegrass Pals en een pilsje, of rond het kampvuur bijpraten met vrienden en kennissen. Omdat er af en toe een buitje viel kon de muziek niet buiten maar nadat een microfoon werd opgehangen in de kantine, konden we genieten. Vooral de oudere generatie konden dit muziek waarderen, en de uitvoering was subliem. De jeugd hebben we een beetje kunnen opvoeden wat echte “roots muziek” betekent. Heerlijk relaxed dan naar bed want zaterdag moesten we op tijd eruit.

Zaterdag begint dan altijd met een bakje koffie, snel in elkaar geflanste broodjes en spannende glimlachjes van “zouden ze komen???” Ja hoor, ze kwamen. Zaterdag middag was zelfs het veld bijna helemaal vol, en dat hebben we nog nooit meegemaakt! Fantastisch. Ook heel leuk dat onze "KCN collega's" uit Overijssel ook met een delegatie aanwezig waren. Door een trouwerij bij Imca Marina en een wielerronde in Midwolda konden de buggy rijders laat op de middag pas van start, en de puzzeltocht werd ook een paar uur uitgesteld. Hierdoor was het gezellig druk in de tram, door Albert bestuurd (bedankt dat je zo je vrije tijd opgaf voor ons) die naar de buggybaan op en af reed. Toppunt was weer de modderbak (ook dankzij een paar kleine regenbuien) waar weinig buggy’s in een keer doorheen kwamen. Dan kwam de trekker of een ander buggy aan te pas om ze weer op het droge land te slepen. Modder, modder overal en veel plezier voor de toeschouwers. Vele luchtgekoelde bezoekers kwamen alleen overdag een kijkje nemen, maar velen bleven ook voor de feestavond.

Al voor het avondeten hebben we verklede mensen zien langslopen. De voorpret was begonnen. DJ Harry met zijn Karaoke Disco Drive-in Show bleek een schot in de roos. Prachtig verklede mensen van heel jong tot Opa’s en Oma’s in glitter en hippie kledij en alles maar zo “fout” als het kon. De sfeer was fantastisch vanaf het begin tot ver na het eindsignaal. Vooral de foto’s vertellen een verhaal van uitbundige feestviering. Iedereen bedankt dat jullie zo veel tijd een aandacht aan jullie kostuums hebben besteed, we hebben ons kapot gelachen. Het was ook heel moeilijk om een “King & Queen” te kiezen, maar de terechte winaars Sylvia & Richard kregen hun kronen plechtig opgezet na een “Rivers of Babylon” dans uitvoering. Boney M zouden heel trots op jullie zijn…..

Zondagmorgen en alles ging iets stroever…haha….Eerst de koffie en een paracetamolletje en laat die broodjes nog even maar zitten…..Gelukkig zijn de collega's van KCN Drenthe van de partij om de clubshop te beheren. Dank jullie wel. Daar kwamen de Kevers, bussen, buggy’s enz enz. Het weer is heel mooi, niet te warm en af en toe zon. Sfeer is nog uitgelaten en gezellig. De kinderen vermaakten zich weer prima bij de luchtkussen, kleurplaten, schminken en verf centrifuge. De hamburgers smaakten weer prima.

Grunnie2 reed snelle rondjes en het veld is vol luchtgekoelde auto’s.

Hyves


Rond half vijf is de prijsuitreiking bij de kantine en wordt officieel afscheid genomen van Jan en Rommy. Moeilijk, want het wederzijds respect is hoog en we zullen elkaar zeker missen. Eerst is Aike aan het woord en overhandigd hij een boordje als herdenking, dan doet Jan het woord en zijn we ontroerd door zijn lieve toespraak. Beetje jammer dat niet iedereen hiervoor even blijft en er zijn weer trofeeën niet opgehaald. Alle kinderen die een kleurplaat hebben ingeleverd krijgen een presentje, en dat waren er heeeel veeeel. Daarna is weer tijd om alles in te pakken en een heerlijk patatje te eten bij de kantine. We praten nog over dit weekeind en kijken al uit naar volgend jaar.

In ons info-boekje is meer over de verhuizing te lezen klik hier en samen met jullie, onze trouwe bezoekers en clubleden, kijken we uit naar onze eerste meeting in NOORDBROEK bij Boerderij Café Mausel in 2010. Als laatst een dankwoord voor onze fantastische sponsors, en DANK JULLIE WEL onze bezoekers, teamleden KCN Groningen, Algemene Buggy Club en Camping De Bouwte. Bedankt voor alle fijne herinneringen. En gelukkig hebben we de (honderden) foto’s nog…..zie o.a. deze sites:

Hier
Hier
Hier


Het Team

 


facebooktwitter

Camping "De Pannenkoeken-boerderij"
Schoolstraat 120 9543 CN Vlagtwedde


Klik hier voor onze lokatie
te Vlagtwedde

en alles op 1 evenementen terrein

GRATIS TOEGANG DAGBEZOEKERSen alles op 1 evenementen terrein
GRATIS TOEGANG DAGBEZOEKERS

home
logo

ACTIVITEITEN o.a.
* Pronkjewail (Concours 'd Elegance)
* Buggy Broez'n
* Rond/Puzzelrit door het schitterende Groningse landschap
* Onderdelenmarkt. Opgave bij Aike Sterenborg, tel: 0599 61 27 74
* Kinderaktiviteiten: heel veeeel
* Maljoag'n met GRUNNIE de "mafste Kever van Nederland"!!
* Vrijdag avond pannenkoekenbuffet! alleen bij genoeg deelname opgave bij Pannenkoekenboerderij o.v.v. keverclub 0599-287362
* Zaterdag avond Feest avond, met dit jaar als thema
Flower Power

Met natuurlijk ons eigen
homeimage
flyer2012
Klik op flyer voor download

copyricht: Kcn Groningen