Noordbroek 2010

Hallo allemaal,

Pfffffffff, even bijkomen, dat mocht toch wel hè????

Wat een weekend zeg onze première op de Mausel. Het weekend werd gezegend voor de komende 10 jaar door de regen!!!!!!!!!!!

Zoals altijd zijn wij het gehele jaar door wel een beetje bezig met onze meeting.
Maar nu in de week voor het treffen, moest er toch wat meer werk verzet worden.
Natuurlijk hoor ik je denken ander terrein andere werkzaamheden. Juist!! Bovendien was het aftasten voor alle betrokken partijen. Maar wij, de familie Vermue en KCN Groningen hebben elkaar gevonden hoor, door de inzet van beide partijen
kunnen we toch van een fijn weekend spreken.

Op vrijdag kwamen velen al binnen, de Buggyclub was heel blij met hun eigen hoek, vlakbij de Buggybaan met zelfs een eigen kinder circuit erbij!!! Natuurlijk veranderde het terrein door de regen, maar daar konden we nu eenmaal niets aan doen.

De beide springkussens waren nooit leeg als het droog was en de Bozzelboane hebben de volwassenen links laten liggen, maar de kinderen niet hoor!

Vrijdagavond was Gerry Wolthof bereidt gevonden op te treden en hoewel onze Groningse Neil Young het moest doen voor een klein publiek, was het helemaal TOP. Het geluid lag zoals altijd tijdens onze meetings in de vertrouwde handen van teamlid Bert. Jeannie onze PR vrouw en de vrouw van Bert, voorzag op beide dagen de artiesten van hun natje en hun droogje. En beide bands heeft het aan niets ontbroken als ik de enthousiaste reacties mag geloven.

Zaterdagmorgen begon hoopvol met zonneschijn
en het bleef droog tot rond het middaguur.
Onze omroep installatie had het jammer genoeg begeven en werd het terrein af en toe opgeschrikt door donderslagen maar ook af en toe opgevrolijkt door het bekende Kever geluid. Sommige kampeerders en dagbezoekers trotseerden toch het slechte weer en kwamen langs. Zaterdagavond heeft onze huisband Sweet sixteen 'm weer van katoen gegeven. Deze keer waren ze met 2 zangeressen en ze kregen de dansers weer op de grote mooie dansvloer in de feestschuur van Mausel. Bij onze verloting op het terrein liep het niet storm door het stormachtige weer, maar de tombola gelukkig wel, in no time hadden onze lieftallige dames alle loten verkocht. Natuurlijk ontbraken de unieke VW klokken en thermometers van Sieko niet en deze werden dan ook weer blij in ontvangst genomen. Deze avond werd wel heel speciaal omdat J-(ohan)W-(illem), Dieta, zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Menig traantje is weggepinkt en wij feliciteren het aanstaande bruidspaar nogmaals en wensen ze veel geluk voor de toekomst en wij hopen ze nog vaak als onze gasten te mogen begroeten…….
Voor de Buggyclub is het zaterdagavond barbecueën geblazen en ondanks de regen en het gratis voetbad wat zich langzamerhand in hun hoek vormde,
verliep alles daar gesmeerd.

De zondag begon weer veelbelovend met zonneschijn, maar helaas tegen de middag begon het weer te regenen. Het aantal bezoekers die met hun VW kwamen viel niet tegen en kwam er zelfs een beetje sfeer op het veld. Maar helaas, de regen gooide dus roet in het eten en door de voorspelling van harde windstoten werd om 14.00 uur
besloten met het evenement te stoppen.
Helaas ook voor een echtpaar dat ondanks de weersvoorspelling met hun Kevertje vanuit Nijmegen vertrokken was om even bij ons te kijken. Bedankt voor jullie support hoor mensen, daar doen wij het dus voor en geeft het ons de moed voor een volgende keer.

Verregend, gezegend en toch met een voldaan gevoel kijken
wij terug op een leuk weekend.
Wij denken echt dat het volgend jaar alleen maar beter kan worden.

Team KCN Groningen bedankt, Hilvert en Janny van de BuggyClub, de beide bands Gerry Wolthof en Sweet Sixteen bedankt en vooral de familie Vermue van de Mausel heel erg bedankt voor jullie inzet en dat jullie het met ons hebben aangedurft.

Graag tot het volgende jaar.


Evert en Aukje Borger namens Team Groningen


facebooktwitter

Camping "De Pannenkoeken-boerderij"
Schoolstraat 120 9543 CN Vlagtwedde


Klik hier voor onze lokatie
te Vlagtwedde

en alles op 1 evenementen terrein

GRATIS TOEGANG DAGBEZOEKERSen alles op 1 evenementen terrein
GRATIS TOEGANG DAGBEZOEKERS

home
logo

ACTIVITEITEN o.a.
* Pronkjewail (Concours 'd Elegance)
* Buggy Broez'n
* Rond/Puzzelrit door het schitterende Groningse landschap
* Onderdelenmarkt. Opgave bij Aike Sterenborg, tel: 0599 61 27 74
* Kinderaktiviteiten: heel veeeel
* Maljoag'n met GRUNNIE de "mafste Kever van Nederland"!!
* Vrijdag avond pannenkoekenbuffet! alleen bij genoeg deelname opgave bij Pannenkoekenboerderij o.v.v. keverclub 0599-287362
* Zaterdag avond Feest avond, met dit jaar als thema
Flower Power

Met natuurlijk ons eigen
homeimage
flyer2012
Klik op flyer voor download

copyricht: Kcn Groningen