Fürstenau 2012

31 aug , 1, 2 sept internationales Käfertreffen Fürstenau

Hallo Kevervrienden

Zaterdag ochtend ben ik in de auto gestapt om naar Fürstenau te gaan. Hier was het " internationales Käfertreffen Fürstenau".

Daar aangekomen, nadat onderweg een foto gemaakt is van mijn auto, zeker niet omdat hij bijzonder was maar meer om de snelheid denk ik,
trof ik de eeste leden van de buggy club.

Na ff gepraat te hebben moesten we eerst ff een pommes friet met currywürst hebben, tja en dan wil je bestellen zie je dat ze ook nog Bratwürst verkopen en die moet natuurlijk ook geproeft worden. Nu de innerlijke mens voldaan is wordt het tijd om eens over het terein heen te lopen en foto's te maken.

Voor mij het geluk dat ze net terug kwamen van de rondrit. De auto's parkeerden nettjes op een rij. Een van de motorrijders moest nog ff testen of er wel genoeg rubber op zijn achterband zat, en gelukkig voor hem toen hij het achterwiel liet roken zat er nog rubber op, toen hij klaar was niet zoveel meer.

Genoeg gekletst nu echt foto's maken. Langs de manage stonden verschillende kevers en buggy's. Op de camping aangekomen kwam ik gelijk een bekende tegen, ff kletsen en maar weer doorlopen. Na verschillende foto's te hebben gemaakt was het tijd om ff bij de buggybaan te gaan kijken. Hier heb ik ook verschillende foto's gemaakt.

Het buggy plezier was voor één rijder snel voorbij hij reed tegen een betonnenput aan en hierbij boog zijn vooras. Met de tractor is hij van de baan gehaald en bij de buggy club neergezet. Met een paar telefoontjes weer een andere vooras geregeld. Nu moest hij er nog ff onder. Gelukkig maken vele handen ligt werk. Tijd voor de BBQ helaas niet voormij ik zou weer naar huis, maar ik weet wel dat ik de volgende keer het weekend blijf. Het is een leuk en gezellig evenement.

klik hier voor de foto's


facebooktwitter

Camping "De Pannenkoeken-boerderij"
Schoolstraat 120 9543 CN Vlagtwedde


Klik hier voor onze lokatie
te Vlagtwedde

en alles op 1 evenementen terrein

GRATIS TOEGANG DAGBEZOEKERSen alles op 1 evenementen terrein
GRATIS TOEGANG DAGBEZOEKERS

home
logo

ACTIVITEITEN o.a.
* Pronkjewail (Concours 'd Elegance)
* Buggy Broez'n
* Rond/Puzzelrit door het schitterende Groningse landschap
* Onderdelenmarkt. Opgave bij Aike Sterenborg, tel: 0599 61 27 74
* Kinderaktiviteiten: heel veeeel
* Maljoag'n met GRUNNIE de "mafste Kever van Nederland"!!
* Vrijdag avond pannenkoekenbuffet! alleen bij genoeg deelname opgave bij Pannenkoekenboerderij o.v.v. keverclub 0599-287362
* Zaterdag avond Feest avond, met dit jaar als thema
Flower Power

Met natuurlijk ons eigen
homeimage
flyer2012
Klik op flyer voor download

copyricht: Kcn Groningen