Vlagtwedde 2012

Hallo Kevervrienden

Graag wilde ik jullie vertellen over onze regiomeeting in Vlagtwedde.
De voorbereidingen waren dit jaar vroeger begonnen als andere jaren, we wilden alles tot in de puntjes verzorgd hebben. Normaal beginnen we vrijdags s'morgens met het opbouwen van het terrein, dit jaar zijn we donderdag begonnen. Zoals jullie in de foto's kunnen zien is het een groot terrein, op de eerste foto's kun je zien hoe het is als wij gaan beginnen. Om het evenement op te zetten zijn er aardig wat ritjes nodig om alles in Vlagtwedde te krijgen. De infokeet, steigermateriaal, stroom, luchtkussen, Grunnie, de aanduw kever, sleurhutten en tenten, marktkramen enz. Dit vergt een goede organisatie, en gelukkig zijn wij goed op elkaar ingespeeld zodat dit ook zonder al teveel moeite gerealiseerd wordt. Als alles dan aanwezig is kan het opbouwen beginnen, iedereen heeft zijn of haar taak in deze.

De eerste kampeerders zijn donderdag al gekomen. Vrijdagmorgen was het voltallig team aanwezig, en de laatste dingetjes zijn gedaan. De eerste groep kampeerders kwamen rond de middag aan en hadden het dus voor het uitkiezen. Tot onze verbazig was vrijdagavond de camping al aardig gevuld.

Vrijdagavond was er een groot kampvuur met live muziek, 2 zangers uit Sellingen kwamen langs met leuke en goede muziek begeleid door 2 gitaren. De kinderen konden marsmallows maken bij het kampvuur.

Zaterdag kwam de dorpsomroeper uit Sellingen Wietse de Roo om iedereen op de hoogte te stellen van de rondrit door de mooie omgeving van Vlagtwedde. De rijsimulator van Veilig Verkeer Nederland was deze dag ook aanwezig, hier kan men ervaren hoe het is om met alcohol op in het verkeer deel te nemen.

Zaterdagavond Rock and Roll party met Sweet16 onze eigen huisband. In de eerste pauze was er de veiling van onze 1:18 grunnie waarvan de opbrengst naar KIKA zou gaan (heeft 300 euro opgebracht), hierna was de prijsuitreiking van onze pronkjewail. Na deze uitreiking was er gelegenheid om felicitaties van KCN aan onze regioleider Aike over te brengen, en hem te bedanken voor de grote inzet waar hij binnen de club mee bezig is. Hierna was het weer groot feest iedereen had wel iets gedaan met het thema Rock and Roll. Zelfs het personeel van De Pannenkoekenboerderij hadden zich verkleed.

Zondagmorgen was het weer vroeg op voor het team, alles moest weer worden opgebouwd en de kramen van de Buggyclub, KCN en de tombola moesten weer ingericht zijn voordat de eerste bezoekers langs zouden komen. Helaas begon deze dag met een beetje regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het veld was snel weer droog. Dit weekend was een groot succes ondanks de buien die het af en toe probeerden te verzieken (wat niet is gelukt). Ik hoop dat jullie er volgend jaar allemaal bij kunnen zijn, en kunnen genieten van een evenement waar zoveel werk op is gedaan.

Met vriendelijke groet en tot het volgend jaar

Richard

 


facebooktwitter

Camping "De Pannenkoeken-boerderij"
Schoolstraat 120 9543 CN Vlagtwedde


Klik hier voor onze lokatie
te Vlagtwedde

en alles op 1 evenementen terrein

GRATIS TOEGANG DAGBEZOEKERSen alles op 1 evenementen terrein
GRATIS TOEGANG DAGBEZOEKERS

home
logo

ACTIVITEITEN o.a.
* Pronkjewail (Concours 'd Elegance)
* Buggy Broez'n
* Rond/Puzzelrit door het schitterende Groningse landschap
* Onderdelenmarkt. Opgave bij Aike Sterenborg, tel: 0599 61 27 74
* Kinderaktiviteiten: heel veeeel
* Maljoag'n met GRUNNIE de "mafste Kever van Nederland"!!
* Vrijdag avond pannenkoekenbuffet! alleen bij genoeg deelname opgave bij Pannenkoekenboerderij o.v.v. keverclub 0599-287362
* Zaterdag avond Feest avond, met dit jaar als thema
Flower Power

Met natuurlijk ons eigen
homeimage
flyer2012
Klik op flyer voor download

copyricht: Kcn Groningen